Evropsko digitalno inovacijsko stičišče
(eDIH)

EDIH DIGI-SI: Spodbujanje digitalne preobrazbe v Sloveniji


EDIH DIGI-SI ponosno predstavlja slovensko mrežo sedmih pomembnih digitalnih inovacijskih stičiš, ki so namenjena spodbujanju digitalne preobrazbe malih in srednje velikih podjetij (MSP), zagonskih podjetij, velikih podjetij in javne uprave. Naše pobude so strateško usklajene s prihodnjo slovensko strategijo pametne specializacije (S5) in se osredotočajo na štiri ključna prednostna področja: Kmetijsko-živilsko, zdravstveno, turistično in proizvodno področje.

Celovita ponudba storitev

Zagotavljamo obsežen portfelj 70 storitev, ki so skrbno razdeljene na štiri primarna področja storitev:

  • Preizkusite, preden investirate
  • Ocena znanja, usposabljanja in zrelosti
  • Podpora pri iskanju naložb
  • Povečevanje inovacijskega ekosistema
Prilagojena digitalna preobrazba

Pri EDIH DIGI-SI se zavedamo, da je vsaka organizacija edinstvena, zato bomo aktivno sodelovali z vami z namenom oblikovanja prilagojenega sklopa storitev digitalne preobrazbe, ki bo skladen z vašimi specifičnimi potrebami in cilji.

Pridružite se ekosistemu DIGI-SI

V našem ekosistemu DIGI-SI lahko sodelujete kot ponudnik tehnologije IKT in kot uporabnik našega celovitega sklopa storitev. Skupaj lahko pospešimo vašo digitalno preobrazbo.

Kontaktirajte nas

Za več informacij ali pogovor o tem, kako lahko podpremo vašo pot digitalne preobrazbe, vabljeni, da kontaktirate našo predstavnico DIGI-SI Darjo Kukovič preko e-mail naslova: darja.kukovic@itc-cluster.com.

Več o naših pobudah in storitvah najdete na DIGI.SI spletni strani.


Odkrijte potencial digitalnih inovacij z EDIH DIGI-SI še danes!


 

Prilagojena digitalna preobrazba